Рецепти з аспарагусом

Голландський соус або «Холландез» до білої спаржі (1 порція)
-
Перегляди: 1843
Фірмовий рецепт від Йохана Бодена, за яким ще його тато готував соус до білої спаржі. Спробуйте — це просто і дуже смачно.
Приготувати спаржу:
- Помити, зрізати нижній край стебла, тонко зрізати 1 мм верхньої шкірки.
- Опустити в киплячу підсолену воду і варити близько 5 хвилин.
Готовий аспарагус можна викласти на блюдо і накрити рушником, щоб він залишався теплим.
Приготувати соус:
- Зварити всмятку 2-3 яйця, почистити і подавити виделкою.
- Розтопити 50-100 гр. масла.
- Влити розтоплене масло в підготовлені яйця, додати сіль і перець.
Подавати спаржу можна з тонкими скибочками копченого лосося або в'яленого м'яса.