Рецепти з аспарагусом
Весняний кіш з аспарагусом
-
Перегляди: 582
Порадуйте себе та родину ароматним весняним кішем зі спаржею за чудовим рецептом від Ольги Гєєц.
Інгредієнти:
- 300 гр зеленого аспарагусу
- 170 гр рисового борошна
- 100 гр гречаного борошна
- 125 гр масла гхі або вершкового
- 1 ч. л. шафрану
- трошки перцю
- 1/2 ч. л. солі
- 1 болгарський перець
- 100 гр халумі
- 100 гр овечого сиру
- маслини
- 4 яйця
- 2 ст.л. кокосового молока або вершків
- копчена сіль
Спосіб приготування:
- Змішуємо борошно, масло (кімнатної температури), сіль, шафран і перець, формуємо кулю та загортаємо у плівку. Відправляємо у холодильник на 1 годину.
- Чистимо низ спаржі та ріжемо на тоненькі шматочки вздовж.
- Нарізаємо перець і оливки.
- В мисці збиваємо яйця і додаємо 2 ст. ложки води чи кокосового молока/вершків.
- Халумі ріжемо на кубики.
- Дістаємо тісто й викладаємо у форму, змащену маслом. Проколюємо і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 170 градусів, на 10 хв.
- Дістаємо і викладаємо овочі, заливаємо яйцями, зверху додаємо халумі і натертий овечий сир.
- Відправляємо у духовку ще на 40 хвилин.
Смачного!