Рецепти з аспарагусом
Спаржа з веганським соусом Голландез
-
Перегляди: 1082
Якщо класичний соус Голландез до спаржі вам не підходить, пропонуємо вам спробувати цей рецепт веганського соусу Голландез від фудблогера agent_avо.
Інгредієнти:
- зелена спаржа
- 1 ст. горіхів кешью
- 1 ст. води
- ¼ ст. харчових дріжджів
- 1 ч.л. діжонської гірчиці
- 2 ст. л. лимонного соку
- ½ ч.л. куркуми
- ½ ч.л. чорної солі
- 1 ч.л. приправи часнику
- ⅛ ч.л. кайенского перцю
Спосіб приготування:
- Кешью потрібно замочити або на ніч, або на годину в гарячій воді.
- Промити горіхи, помістити в блендер з усіма іншими інгредієнтами і збити до кремової консистенції.
- Відправити суміш у сотейник і поставити на вогонь, помішуючи прокип'ятити до загусання.
- Спаржу припустити на водяній бані протягом 5-8 хвилин.
- Викласти спаржу на тарілку і полити готовим соусом.
Смачного!