Салат з трьома видами аспарагуса

Перегляди: 657

Рецепт салату з трьома видами аспарагуса (білий, фіолетовий та зелений) від шефа Robert Pryadchenko точно підкорить серце будь-якого гурмана. Він навіть виглядає, як витвір мистецтва. А який там соус!

20200807

Інгредієнти:

  • біла, зелена та фіолетова спаржа — по 2-3 стеблини кожної
  • 4-5 томатів черрі (різного кольору)
  • ¼ червоної цибулі
  • редис — 3 шт.
  • мікс салату
  • Для заправки:
  • 10 г меду
  • 10 г американської гірчиці
  • апельсиновий фреш (за смаком)
  • 3-5 г бальзамічного оцту
  • 10 г оливкової олії
  • 25 г грецького йогурту 3%
  • Додатково (за бажанням):
  • ½ авокадо
  • свіжий огірок
  • анчоус

Спосіб приготування:

  1. Для початку необхідно бланшувати спаржу, спершу білу 3-4 хвилини, потім зелену і фіолетову 1 хвилину, після чого обов'язково покласти її охолоджуватись у крижаній воді! Для салату вам також знадобляться томати черрі (можна різного кольору), червона цибуля, редис, мікс салату. Можна додати авокадо, свіжий огірок та анчоус.
  2. Для заправки: мед (10 г), гірчиця американська (10г), апельсиновий фреш (за смаком), бальзамічний оцет (3-5 г), оливкова олія (10 г), грецький йогурт 3% (25 г). Все ретельно перемішуємо вінчиком!
  3. Порізати інгредієнти та викласти салат можна за прикладом на фото чи за власною уявою.

Смачного!