Рецепти з аспарагусом
Салат з трьома видами аспарагуса
-
Перегляди: 763
Рецепт салату з трьома видами аспарагуса (білий, фіолетовий та зелений) від шефа Robert Pryadchenko точно підкорить серце будь-якого гурмана. Він навіть виглядає, як витвір мистецтва. А який там соус!
Інгредієнти:
- біла, зелена та фіолетова спаржа — по 2-3 стеблини кожної
- 4-5 томатів черрі (різного кольору)
- ¼ червоної цибулі
- редис — 3 шт.
- мікс салату
- Для заправки:
- 10 г меду
- 10 г американської гірчиці
- апельсиновий фреш (за смаком)
- 3-5 г бальзамічного оцту
- 10 г оливкової олії
- 25 г грецького йогурту 3%
- Додатково (за бажанням):
- ½ авокадо
- свіжий огірок
- анчоус
Спосіб приготування:
- Для початку необхідно бланшувати спаржу, спершу білу 3-4 хвилини, потім зелену і фіолетову 1 хвилину, після чого обов'язково покласти її охолоджуватись у крижаній воді! Для салату вам також знадобляться томати черрі (можна різного кольору), червона цибуля, редис, мікс салату. Можна додати авокадо, свіжий огірок та анчоус.
- Для заправки: мед (10 г), гірчиця американська (10г), апельсиновий фреш (за смаком), бальзамічний оцет (3-5 г), оливкова олія (10 г), грецький йогурт 3% (25 г). Все ретельно перемішуємо вінчиком!
- Порізати інгредієнти та викласти салат можна за прикладом на фото чи за власною уявою.
Смачного!