Рецепти з аспарагусом

Різотто з зеленою спаржею та копченою фореллю
-
Перегляди: 1023
Так-так, це ще один магічний гурманський рецепт, із яким легко відчути себе справжнім шефом.
Інгредієнти:
- 250 г риса віалоне нано
- 200 г зеленої спаржі
- 100 г копченої форелі
- ½ білої цибулі
- м'ясний бульон
- масло
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка перцю
- 2 ст. л. оливкового масла
Метод приготування:
- Помийте зелену спаржу, відріжте дерев'яні кінчики і поріжте аспарагус на дрібні шматочки.
- Обсмажте нарізану цибулю у вершковому маслі та оливковій олії. Додайте спаржу в обсмажену цибулю і, перемішуючи, протушкуйте протягом 5 хвилин.
- Додайте рис в ту ж саму каструлю та за необхідністю додавайте гарячий бульйон протягом 13-15 хвилин.
- Додайте порізану на дрібні шматочки копчену форель і акуратно перемішайте.
- Додайте сіль, перець і невеликий шматок вершкового масла за смаком. Подавайте гарячим.
Смачного!