Рецепти з аспарагусом

Салат з фіолетовою спаржею
-
Перегляди: 1620
А це вже високе мистецтво. Той випадок, коли страва виглядає прекрасно, смакує на вищому рівні, а ви на неї витратили максимум 15 хвилин.
Інгредієнти:
- Фіолетова спаржа
- Помідори черрі
- Cалат руккола
- Авокадо
- Твердий сир
- 2 ст. ложки свіжовичавленого лимонного соку
- 1 ст. ложка оливкової олії
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
- Помийте фіолетову спаржу та відріжте сухі кінці. Поріжте стебла приблизно на три частини.
- Помийте та поріжте помідори черрі на дві частини.
- Поріжте авокадо на невеликі кубики, попередньо почистивши його.
- Змішайте всі інгредієнти, додайте салат руккола.
- Додайте лимонний сік, оливкову олію, сіль і перець за смаком.
- Посипте тертим сиром.