Рецепти з аспарагусом
Ніжний салат із білою спаржею і м'яким сиром
-
Перегляди: 881
Легкий весняний салат із білою спаржею за рецептом відомого українського шефа Володимира Ярославського. Простий у приготуванні, при цьому вишуканий як ресторанна страва.
Інгредієнти:
- 150 г білої спаржі
- 80 г печених молодих буряків
- 50 г редису
- 50 г м'якого сиру
- 30 г молодого шпинату
- 15 г гарбузового насіння
- 25 г лісового горіха
- 60 г медово-лимонної заправки
Спосіб приготування:
- Білу спаржу почистити від твердої «шкірки» — ідеально робити це овочечисткой, відрізати 1-2 см твердого низу, якщо він є.
- Далі нарізати її овочечисткою на смужки, занурити у воду з льодом і соком лимона, дати постояти хвилин 20 і використовувати відразу ж в салат.
- Всі інгредієнти викласти на тарілку, полити зверху заправкою. Заправка готується у такій пропорції: 100 г оливкової олії, 15 г гірчиці, 40 г меду, 45 г лимонного соку, сіль за смаком необхідно інтенсивно перемішати вінчиком.
Смачного!