Ніжний салат із білою спаржею і м'яким сиром

Перегляди: 881

Легкий весняний салат із білою спаржею за рецептом відомого українського шефа Володимира Ярославського. Простий у приготуванні, при цьому вишуканий як ресторанна страва.

20200807 5

Інгредієнти:

  • 150 г білої спаржі
  • 80 г печених молодих буряків
  • 50 г редису
  • 50 г м'якого сиру
  • 30 г молодого шпинату
  • 15 г гарбузового насіння
  • 25 г лісового горіха
  • 60 г медово-лимонної заправки

Спосіб приготування:

  1. Білу спаржу почистити від твердої «шкірки» — ідеально робити це овочечисткой, відрізати 1-2 см твердого низу, якщо він є.
  2. Далі нарізати її овочечисткою на смужки, занурити у воду з льодом і соком лимона, дати постояти хвилин 20 і використовувати відразу ж в салат.
  3. Всі інгредієнти викласти на тарілку, полити зверху заправкою. Заправка готується у такій пропорції: 100 г оливкової олії, 15 г гірчиці, 40 г меду, 45 г лимонного соку, сіль за смаком необхідно інтенсивно перемішати вінчиком.

Смачного!