Рецепти з аспарагусом
Аспарагус з курячою грудкою і соусом карі
-
Перегляди: 734
Проста і поживна страва на кожен день — соковита спаржа із курячою грудкою і домашнім соусом карі. Рецепт від кухаря Віталія Просвірякова. Пропонуємо також подивитись гарне відео з цим рецептом.
Інгредієнти:
- 300 г курячої грудки
- 200 г спаржі
- олія для смаження
- сіль
- 2-3 моркви
- 100 мл вершків
- сіль
- чорний перець
- спеція “карі”
Спосіб приготування:
- Відваріть курячу грудку до готовності.
- Обсмажте її з двох сторін протягом кількох хвилин до золотистої скоринки.
- Спаржу почистіть та киньте в окріп на 3-4 хвилини. Далі — обсмажте її з двох сторін до появи скоринки.
- Покладіть спаржу на тарілку, а зверху неї — грудинку, порізану на кілька частин.
- Додайте соус. Він готується просто: відваріть моркву, подрібніть її блендером до консистенції пюре, додайте вершки, сіль та спецію “карі”, а потім — доведіть соус до кипіння, постійно перемішуючи.
Смачного!