Рецепти з аспарагусом
Аспарагус з гребінцями
-
Перегляди: 668
Це рецепт страви на обід, яку можна приготувати за 15 хвилин. А ще у ньому зібрано стільки корисного — просто магія! Швидше готуйте спаржу з морськими гребінцями за рецептом фудблогера agent_avо.
Інгредієнти:
- зелена спаржа
- авокадо
- гребінці (або креветки, або риба)
- сіль, перець
- оливкова олія
- Для соусу:
- 4 ст. л. білої місо пасти
- 1 ст. л. рисового соусу Мірін
- 2 ст. л. рисового оцту
- 1 ст. л. кунжутної олії
- тертий імбир
- сік лайма
Спосіб приготування:
- Спаржу припустити на водяній бані протягом 5-8 хвилин.
- Гребінці обсмажити на оливковій олії, на добре розігрітій сковороді, по парі хвилин з кожного боку.
- Для соусу змішати всі інгредієнти.
- Авокадо розім'яти виделкою, додати олію, сіль і перець.
- З'єднати все в одній страві, прикрасити насінням, мікрогріном та їстівними квітами.
Смачного!