Спаржа "GourmeT з Любимівки" сезону 2019 в ресторанах та магазинах України!
Для усіх шанувальників аспарагуса ми пропонуємо перелік ресторанів та магазинів, де Ви можете знайти спаржу нового сезону з Любимівки!
Для усіх шанувальників аспарагуса ми пропонуємо перелік ресторанів та магазинів, де Ви можете знайти спаржу нового сезону з Любимівки!
Компанія «Агро-Фокус» використовує новітні технології виробництва для посадки, розфасовки і упаковки аспарагуса.
Команда Gourmet зібрала перший врожай аспарагуса 2019 року!
Починаючи з 15 квітня аспарагус з Любимівки буде представлений в ресторанах та магазинах Сільпо по всій країні.
У Любимівці почався збір шафрану crocus sativus врожаю 2018 года!
На збір 1кг приправи йде аж до 250-350 годин. За одну годину можна зібрати всього 3-4гр приправи. Але всього одне рильце шафрану здатне прикрасить і покращити будь-яку осінню страву!
Спасибі всім, хто прийшов покуштувати спаржу в ці вихідні 12-13 травня на фестиваль локальної гастрономії True and Local в Ciльпо на Полярної. Справжнє свято весни зі свіжими локальними продуктами!
P.S. Дякуємо мережі магазинів Сільпо за запрошення!
У цьому сезоні термін придатності спаржі з Любимівки збільшитися майже в 2 рази завдяки новій упаковці HEPRO.
Упаковка HEPRO не дозволяє повітрю проникати до спаржі, таким чином аспарагус залишається свіжим аж до 7-10 днів.
Цього року команда «Gourmet з Любимівки» приготувала для Вас приємний сюрприз! Ми зібрали перший врожай фіолетової спаржі в Україні.
Тепер вишукана фіолетова спаржа буде продаватися в магазинах Сільпо, Metro і GoodWine разом із зеленою і білою.
Прикрасьте Ваш весняний салат фіолетовою спаржею з Любимівки!
Були раді бачити всіх гурманів і любителів спаржі на святі аспарагуса в суботу 21 квітня в магазині GoodWine. Зустрічати весну з аспарагусом з Любимівки і келихом вина в GoodWine вже стало хорошою традицією, яка полюбилася багатьом!
В суботу 22 квітня в магазині GoodWine у Києві відбулася дегустація білої і зеленої спаржі з Любимівки.
Сім'я Боден та команда “GourmeT з Любимівки” готували і пригощали супом з аспарагуса, приготованим за сімейним рецептом; спаржею з голландським соусом, а також білим вином, яке ідеально поєднується із зеленою і білою спаржею.