
Час садити Crocus Sativus! Розповідаємо, як вирощувати спецію шафран
Початок вересня — ідеальний час для посадки цибулин Crocus sativus — шафранового крокусу. Розповідаємо про найдорожчу спецію на планеті і про те, як її виростити у себе на грядці.
Початок вересня — ідеальний час для посадки цибулин Crocus sativus — шафранового крокусу. Розповідаємо про найдорожчу спецію на планеті і про те, як її виростити у себе на грядці.
Сезон аспарагуса 2020 вже скоро наближається до завершення, а бум в соцмережах триває. А ми тим часом побували на Радіо НВ і розповіли все-все про аспарагус, щоб ви познайомились із ним поближче і надихнулися на його приготування в наступному році.
Цей сезон для "Gourmet з Любимівки" був просто неймовірним. Нам вдалося подолати всі труднощі, пов'язані з карантином, і не просто подолати, а залучити масовий інтерес до спаржі як до корисного і смачного продукту. І ми сердечно дякуємо всім, хто розділив з нами любов до аспарагусу в цьому сезоні.
Відеосюжет від телеканалу ICTV — для тих, хто хоче побачити красу нашої ферми. У сюжеті показали поля з аспарагусом Gourmet з Любимівки і переробний цех, розповіли про особливості вирощування овоча, його користь і тонкощі приготування.
Фермерське господарство "GourmeT з Любимівки" разом з редакцією winwin підготували три особливих рецепта з аспарагусом від кращих шеф-кухарів Страви — суп, салат і тост — готуйте і насолоджуйтеся!
Лариса Боден — співзасновниця ферми з вирощування аспарагуса «Gourmet з Любимівки», розповіла про те, за що варто полюбити аспарагус, і яка роль цього овоча у нашому майбутньому.
Як «Gourmet з Любимівки» організовувала свою роботу під час карантину, щоб усі бажаючі насолодилися свіжим аспарагусом — поділилася Лариса Боден, співзасновниця ферми.
Поділилися з Sostav.ua своїм досвідом у просуванні аспарагуса на українському ринку і порівняли його з культурою вживання аспарагуса в Європі.
Співзасновник "Gourmet з Любимівки" Йохан Боден розповів виданню Delo.ua про свої сімейні традиції приготування аспарагуса і поділився авторськими рецептами для новачків.
"Gourmet з Любимівки" урочисто оголошує про початок сезону аспарагуса. Всі три види — білий, зелений, фіолетовий — дуже скоро вирушать до вас на стіл.