Технологія вирощування аспарагуса від найбільшого виробника культури

SuperAgronom.com – 06.04.2021

Останнім часом українські виробники все більше уваги приділяють вирощуванню нішевих культур. Така зацікавленість аграріїв у виробництві цієї продукції продиктована зростанням попиту на неї всередині країни, адже більшість з цих овочів та фруктів потрапляють у розділ так званих «здорових продуктів». Однією з таких культур є аспарагус.

Детальніше

Технологія вирощування шафрану: досвід господарства

SuperAgronom.com – 01.04.2021

Шафран — дуже цінна культура і, як зазначають в господарствах, де нею займаються, — проста у вирощуванні. Шафран найдорожча спеція і тому дуже високорентабельна культура для вирощування. Вона є чудовим варіантом для тих, хто планує сімейний бізнес. Вирощування шафрану дає низький обсяг врожаю, але має високу грошову вартість та не вимагає великих вкладень.

Детальніше

Спаржа та ресторанний бізнес

Радио НВ – 11.06.2020

Лариса Боден, співзасновниця «Gourmet з Любимівки», соціальна підприємниця, комунікаційний менеджер аспарагуса Яна Малакова та Ресторатор Наталя Нев'ядомська – гості програми Даші Малахової "Картата Потата" на Радіо НВ.

Про спаржевий бум, нові тенденції, рестранний бізнес, про місію яку несуть ресторани, спілкуючись зі споживачами й про те, як змінилися уподобання через карантин в записі ефіру.

Детальніше

Про рентабельність вирощування спаржі в Україні

SuperAgronom.com – 10.06.2020

Зі слів Катерини Звєрєвої, директора з розвитку Української плодоовочевої асоціації, рентабельність вирощування спаржі в Україні сягає 300%. Про плани компанії «Агро-Фокус» у невеликому коментарі Лариси Боден для сайту SuperAgronom.com .

Детальніше

Спаржевий бум. Чому цей продукт став надпопулярним, хто його вирощує і скільки на ньому можна заробити

НВ Бизнес – 7.06.2020

Писком харчової моди в українців стала спаржа. Її посилено вживають і вирощують поряд з іншими новими для країни культурами: руколою, бататом і брокколіні, розповідає журнал НВ.

Детальніше

Як вирощують спаржу в Україні і користь овоча

ICTV – 03.06.2020

Сюжет ICTV про вирощування аспарагусу на фермі «Gourmet з Любимівки».

Детальніше

Про спаржеву лихоманку в Україні і перспективи бізнесу з відкриттям ринку землі

Радіо Свобода – 2.06.2020

Цікаве інтерв’ю молодого агронома про український ринок аспарагуса. Без «Gourmet з Любимівки» тут не обійшлося.

Що саме розповів Світлан Федченко читайте у тексті інтерв’ю.

Детальніше

На чому сьогодні заробляють підприємці

Журнал «Приватний підприємець» – 28.05.2020

Інтерв'ю Лариси Боден спеціально для журналу «Приватний підприємець», в якому вона ділиться своїм досвідом створення сімейного бізнесу – компанії «Агро-Фокус».

Детальніше

Як та за що полюбити аспарагус: 5 секретів

PostEat – 15.05.2020

Лариса Боден – співзасновниця ферми з вирощування аспарагуса «Gourmet з Любимівки», розповіла про те, за що варто полюбити аспарагус, і яка роль цього овоча у нашому майбутньому.

Детальніше

Сезон спаржі в розпалі: три рецепта, щоб відчути себе шеф-кухарем

winwin – 13.05.2020

Редакція winwin спільно з «Gourmet з Любімівкі» підготували три рецепта – спробуйте приготувати спаржу вдома і відчуйте себе справжнім шеф-кухарем!

Детальніше