Інгредієнти:

  • 1/2 літри (2 склянки) молока;
  • 1/2 чайної ложки спеції шафран;
  • 600 гр. борошна;
  • 3 яйця;
  • 1 чайна ложка сухих дріжджів;
  • 3 ст. ложки цукру;
  • Дрібка солі;
  • 100гр. рослинного масла;
  • 50гр. вершкового масла.

Метод приготування:

  1. В окрему миску вилийте тепле молоко, розчиніть у ньому цукор і сіль.
  2. Змішайте просіяне борошно і дріжджі в іншій ємності.
  3. Влийте тоненькою цівкою молоко в борошно, замішуючи рідке тісто.
  4. Поставте тісто в тепло на 45 хвилин.
  5. Додайте заздалегідь збиті яйця і масло в тісто, яке піднялося.
  6. Залиште тісто підходити ще на півгодини.
  7. Змастіть розігріту сковороду маслом. Набирайте тісто ополоником зі дна ємності та виллiть на сковороду розподіляючи по всій поверхні.