Аспарагус з песто та молодою картоплею
-
Перегляди: 518
Гурманський рецепт від шанувальниці спаржі Ольги Гєєц. У ньому поєднано одразу два весняних овочі — спаржу та молоду картоплю. Що може бути прекрасніше?
Гурманський рецепт від шанувальниці спаржі Ольги Гєєц. У ньому поєднано одразу два весняних овочі — спаржу та молоду картоплю. Що може бути прекрасніше?
Поживний та простий у приготуванні спаржевий суп принесе вам максимум користі від цього весняного овоча.
Так-так, це ще один магічний гурманський рецепт, із яким легко відчути себе справжнім шефом.
Проста і корисна їжа теж може бути смачною. І підтвердження цьому — зелена спаржа з кускусом і булгуром. Спробуйте!
А це вже високе мистецтво. Той випадок, коли страва виглядає прекрасно, смакує на вищому рівні, а ви на неї витратили максимум 15 хвилин.
Спаржа, сир і хрустке листкове тісто — дуже апетитне поєднання для швидкого корисного снека.
Зелену спаржу можна приготувати не лише на вуличному грилі, але й на сковороді гриль удома. І відчуття пікніку гарантовано!
Фірмовий рецепт від Йохана Бодена, за яким ще його тато готував соус до білої спаржі. Спробуйте — це просто і дуже смачно.
Це класика, без якої не обходиться ні один сезон аспарагуса. Суп з білої спаржі — абсолютний must eat.
Цей ніжний салат із пікантним соусом точно справить враження на вас і ваших гостей.