Голландський соус або «Холландез» до білої спаржі (1 порція)

Перегляди: 1030

Фірмовий рецепт від Йохана Бодена, за яким ще його тато готував соус до білої спаржі. Спробуйте — це просто і дуже смачно.

Приготувати спаржу:

  1. Помити, зрізати нижній край стебла, тонко зрізати 1 мм верхньої шкірки.
  2. Опустити в киплячу підсолену воду і варити близько 5 хвилин.

Готовий аспарагус можна викласти на блюдо і накрити рушником, щоб він залишався теплим.

Приготувати соус:

  1. Зварити всмятку 2-3 яйця, почистити і подавити виделкою.
  2. Розтопити 50-100 гр. масла.
  3. Влити розтоплене масло в підготовлені яйця, додати сіль і перець.

Подавати спаржу можна з тонкими скибочками копченого лосося або в'яленого м'яса.