Весняний кіш з аспарагусом

Перегляди: 60

Порадуйте себе та родину ароматним весняним кішем зі спаржею за чудовим рецептом від Ольги Гєєц.

20200807 8

Інгредієнти:

  • 300 гр зеленого аспарагусу
  • 170 гр рисового борошна
  • 100 гр гречаного борошна
  • 125 гр масла гхі або вершкового
  • 1 ч. л. шафрану
  • трошки перцю
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1 болгарський перець
  • 100 гр халумі
  • 100 гр овечого сиру
  • маслини
  • 4 яйця
  • 2 ст.л. кокосового молока або вершків
  • копчена сіль

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо борошно, масло (кімнатної температури), сіль, шафран і перець, формуємо кулю та загортаємо у плівку. Відправляємо у холодильник на 1 годину.
  2. Чистимо низ спаржі та ріжемо на тоненькі шматочки вздовж.
  3. Нарізаємо перець і оливки.
  4. В мисці збиваємо яйця і додаємо 2 ст. ложки води чи кокосового молока/вершків.
  5. Халумі ріжемо на кубики.
  6. Дістаємо тісто й викладаємо у форму, змащену маслом. Проколюємо і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 170 градусів, на 10 хв.
  7. Дістаємо і викладаємо овочі, заливаємо яйцями, зверху додаємо халумі і натертий овечий сир.
  8. Відправляємо у духовку ще на 40 хвилин.

Смачного!