Спаржа з веганським соусом Голландез

Перегляди: 930

Якщо класичний соус Голландез до спаржі вам не підходить, пропонуємо вам спробувати цей рецепт веганського соусу Голландез від фудблогера agent_avо.

20200807 10

Інгредієнти:

  • зелена спаржа
  • 1 ст. горіхів кешью
  • 1 ст. води
  • ¼ ст. харчових дріжджів
  • 1 ч.л. діжонської гірчиці
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • ½ ч.л. куркуми
  • ½ ч.л. чорної солі
  • 1 ч.л. приправи часнику
  • ⅛ ч.л. кайенского перцю

Спосіб приготування:

  1. Кешью потрібно замочити або на ніч, або на годину в гарячій воді.
  2. Промити горіхи, помістити в блендер з усіма іншими інгредієнтами і збити до кремової консистенції.
  3. Відправити суміш у сотейник і поставити на вогонь, помішуючи прокип'ятити до загусання.
  4. Спаржу припустити на водяній бані протягом 5-8 хвилин.
  5. Викласти спаржу на тарілку і полити готовим соусом.

Смачного!