Паста у вершковому соусі з фіолетовою спаржею та морепродуктами

Перегляди: 630

Страва із фантастичною палітрою кольорів та смаків. Готуємо пасту з чорнилами каракатиці з аспарагусом і морепродуктами за вишуканим рецептом від @kirievskyfoodblog.

20200807 3

Інгредієнти:

  • 200 г фіолетової спаржі
  • паста з чорнилами каракатиці
  • морський коктейль
  • 2 зубчики часнику
  • вершки 33%
  • помідори черрі
  • петрушка
  • оливкова олія
  • чорний перець, сіль

Спосіб приготування:

  1. Фіолетову спаржу помийте і поріжте на шматочки довжиною 2-3 см. Киньте її у підсолену киплячу воду на 1 хвилину, а потім одразу ж занурьте у ємність із холодною водою та кубиками льоду.
  2. Пасту відваріть у підсоленій воді до стану готовності al dente.
  3. На розігріту сковорідку з оливковою олією покладіть порізані часник, помідори черрі та морський коктейль. Дайте їм протушкуватись.
  4. Туди ж додайте відварені спаржу та пасту. Сіль і перець за смаком.
  5. Отриману суміш залийте вершками і тушкуйте протягом 10 хвилин.
  6. Перед подачею страву можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Нехай смакує і дивує ваших гостей