Рецепти з аспарагусом
Паста у вершковому соусі з фіолетовою спаржею та морепродуктами
-
Перегляди: 630
Страва із фантастичною палітрою кольорів та смаків. Готуємо пасту з чорнилами каракатиці з аспарагусом і морепродуктами за вишуканим рецептом від @kirievskyfoodblog.
Інгредієнти:
- 200 г фіолетової спаржі
- паста з чорнилами каракатиці
- морський коктейль
- 2 зубчики часнику
- вершки 33%
- помідори черрі
- петрушка
- оливкова олія
- чорний перець, сіль
Спосіб приготування:
- Фіолетову спаржу помийте і поріжте на шматочки довжиною 2-3 см. Киньте її у підсолену киплячу воду на 1 хвилину, а потім одразу ж занурьте у ємність із холодною водою та кубиками льоду.
- Пасту відваріть у підсоленій воді до стану готовності al dente.
- На розігріту сковорідку з оливковою олією покладіть порізані часник, помідори черрі та морський коктейль. Дайте їм протушкуватись.
- Туди ж додайте відварені спаржу та пасту. Сіль і перець за смаком.
- Отриману суміш залийте вершками і тушкуйте протягом 10 хвилин.
- Перед подачею страву можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Нехай смакує і дивує ваших гостей