Авокадо-тост зі спаржею та яйцем пашот

Перегляди: 68

Справжній Instagram-сніданок зі спаржею. Рецепт гарного і смачного авокадо-тосту з аспарагусом і яйцем пашот від ЯнгШефа Андрія Петренко.

20200807 6

Інгредієнти:

  • хліб з пшеничного або цільнозернового борошна
  • 2 стебла спаржі
  • 1 авокадо
  • 1 куряче яйце
  • оливкова олія
  • сік 1 лайма
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

  • Авокадо наріжте дрібними кубиками, додайте до нього оливкову олію, сіль та сік лайма.
  • Приготуйте яйце пашот. У киплячу воду додайте яблучний оцет і без воронки вбийте яйце, через 3 хвилини приберіть з вогню, щоб бульбашки не розривали білок. Яйце можна присипати сіллю, паприкою, горішками і полити оливковою олією перед тим, як викладати на тост.
  • Підсмажте тост. Викладіть на нього гуакамоле, зверху — тонко нарізану свіжу спаржу, а на самий верх — яйце пашот.

Смачного!