Аспарагус з курячою грудкою і соусом карі

Перегляди: 641

Проста і поживна страва на кожен день — соковита спаржа із курячою грудкою і домашнім соусом карі. Рецепт від кухаря Віталія Просвірякова. Пропонуємо також подивитись гарне відео з цим рецептом.

20200807 4

Інгредієнти:

  • 300 г курячої грудки
  • 200 г спаржі
  • олія для смаження
  • сіль
  • 2-3 моркви
  • 100 мл вершків
  • сіль
  • чорний перець
  • спеція “карі”

Спосіб приготування:

  1. Відваріть курячу грудку до готовності.
  2. Обсмажте її з двох сторін протягом кількох хвилин до золотистої скоринки.
  3. Спаржу почистіть та киньте в окріп на 3-4 хвилини. Далі — обсмажте її з двох сторін до появи скоринки.
  4. Покладіть спаржу на тарілку, а зверху неї — грудинку, порізану на кілька частин.
  5. Додайте соус. Він готується просто: відваріть моркву, подрібніть її блендером до консистенції пюре, додайте вершки, сіль та спецію “карі”, а потім — доведіть соус до кипіння, постійно перемішуючи.

Смачного!