Аспарагус з гребінцями

Перегляди: 63

Це рецепт страви на обід, яку можна приготувати за 15 хвилин. А ще у ньому зібрано стільки корисного — просто магія! Швидше готуйте спаржу з морськими гребінцями за рецептом фудблогера agent_avо.

20200807 9

Інгредієнти:

  • зелена спаржа
  • авокадо
  • гребінці (або креветки, або риба)
  • сіль, перець
  • оливкова олія
  • Для соусу:
  • 4 ст. л. білої місо пасти
  • 1 ст. л. рисового соусу Мірін
  • 2 ст. л. рисового оцту
  • 1 ст. л. кунжутної олії
  • тертий імбир
  • сік лайма

Спосіб приготування:

  1. Спаржу припустити на водяній бані протягом 5-8 хвилин.
  2. Гребінці обсмажити на оливковій олії, на добре розігрітій сковороді, по парі хвилин з кожного боку.
  3. Для соусу змішати всі інгредієнти.
  4. Авокадо розім'яти виделкою, додати олію, сіль і перець.
  5. З'єднати все в одній страві, прикрасити насінням, мікрогріном та їстівними квітами.

Смачного!