Інгредієнти:

  • Фіолетова спаржа
  • Помідори черрі
  • Cалат руккола
  • Авокадо
  • Твердий сир
  • 2 ст. ложки свіжовичавленого лимонного соку
  • 1 ст. ложка оливкової олії
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  1. Помийте фіолетову спаржу та відріжте сухі кінці. Поріжте стебла приблизно на три частини.
  2. Помийте та поріжте помідори черрі на дві частини.
  3. Поріжте авокадо на невеликі кубики, попередньо почистивши його.
  4. Змішайте всі інгредієнти, додайте салат руккола.
  5. Додайте лимонний сік, оливкову олію, сіль і перець за смаком.
  6. Посипте тертим сиром.