Інгредієнти:

  • листкове тісто
  • зелений аспарагус
  • твердий сир
  • 1 ст. ложка оливкової олії
  • сіль та перець

Метод приготування:

  1. Насипте трохи борошна на робочу поверхню та розкатайте на ній листкове тісто. Змастіть оливковою олією, посоліть та поперчіть.
  2. Поріжте тісто на квадрати розміром 15x15см.
  3. Помийте зелену спаржу і відріжте сухі кінці. Загорніть стебла аспарагуса в конвертики так, щоб тісто покривало спаржу. За бажанням можна додати сир.
  4. Посипте зверху сиром.
  5. Поставте в заздалегідь розігріту духовку на 1800С-2000С на 20-25 хв доки не приготується тісто.
  6. Подавайте гарячими з білим вином.