Інгредієнти:

  • 250 г риса віалоне нано
  • 200 г зеленої спаржі
  • 100 г копченої форелі
  • ½ білої цибулі
  • м'ясний бульон
  • масло
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка перцю
  • 2 ст. л. оливкового масла

Метод приготування:

  1. Помийте зелену спаржу, відріжте дерев'яні кінчики і поріжте аспарагус на дрібні шматочки.
  2. Обсмажте нарізану цибулю у вершковому маслі та оливковій олії. Додайте спаржу в обсмажену цибулю і, перемішуючи, протушкуйте протягом 5 хвилин.
  3. Додайте рис в ту ж саму каструлю та за необхідністю додавайте гарячий бульйон протягом 13-15 хвилин.
  4. Додайте порізану на дрібні шматочки копчену форель і акуратно перемішайте.
  5. Додайте сіль, перець і невеликий шматок вершкового масла за смаком. Подавайте гарячим.

Смачного!