Відріжте 3-5 см верхівок аспарагуса. Відкладіть для прикраси страви. Поріжте стебла спаржі на шматочки довжиною 1 см.

Підсмажте цибулю в каструлі на слабкому вогні в 2 столових ложках вершкового масла поки вона не стане м'яким.

Додайте шматочки спаржі, сіль і перець за смаком та варіть, помішуючи, протягом 5 хвилин. Додайте 5 чашок бульйону і варіть на повільному вогні, поки спаржа не стане м'якою від 15 до 20 хвилин.

Помийте зелену спаржу, відріжте дерев'яні кінчики і поріжте аспарагус на дрібні шматочки. Обсмажте нарізану цибулю у вершковому маслі та оливковій олії. Додайте спаржу в обсмажену цибулю і, перемішуючи, протушкуйте протягом 5 хвилин.

Додайте рис в ту ж саму каструлю та за необхідністю додавайте гарячий бульйон протягом 13-15 хвилин. Додайте порізану на дрібні шматочки копчену форель і акуратно перемішайте. Додайте сіль, перець і невеликий шматок вершкового масла за смаком. Подавайте гарячим.

Почистіть білу спаржу, відріжте кінці. Очистіть тільки нижню третину зеленої спаржі і відріжте задерев'янілі кінці. Поріжте білу спаржу на шматки по діагоналі, залиште верхівки цілими

Поріжте моркву, селеру і цибулю на великі шматочки. Нагрійте масло в дрібній каструлі. Овочі і білу спаржу протушкувати до знебарвлення і трохи підсолити. Вилийте овочевий або спаржевий бульйон. Додайте каррі і куркуму, доведіть все до кипіння і тушкуйте близько 4 хвилин.

Помийте фіолетову спаржу та відріжте сухі кінці. Поріжте стебла приблизно на три частини.

Помийте та поріжте помідори черрі на дві частини.

Поріжте авокадо на невеликі кубики, попередньо почистивши його.

Насипте трохи борошна на робочу поверхню та розкатайте на ній листкове тісто. Змастіть оливковою олією, посоліть та поперчіть.

Поріжте тісто на квадрати розміром 15x15см.

Помийте зелену спаржу і відріжте сухі кінці. Загорніть стебла аспарагуса в конвертики так, щоб тісто покривало спаржу. За бажанням можна додати сир.

Обріжте жорсткі кінці спаржі.

Розігрійте гриль на сильному вогні.

Злегка змастіть або обризкайте спаржу оливковою олією. Приправте сіллю та перцем за смаком.