Почистіть білу спаржу, відріжте кінці. Очистіть тільки нижню третину зеленої спаржі і відріжте задерев'янілі кінці. Поріжте білу спаржу на шматки по діагоналі, залиште верхівки цілими

Поріжте моркву, селеру і цибулю на великі шматочки. Нагрійте масло в дрібній каструлі. Овочі і білу спаржу протушкувати до знебарвлення і трохи підсолити. Вилийте овочевий або спаржевий бульйон. Додайте каррі і куркуму, доведіть все до кипіння і тушкуйте близько 4 хвилин.

Помийте фіолетову спаржу та відріжте сухі кінці. Поріжте стебла приблизно на три частини.

Помийте та поріжте помідори черрі на дві частини.

Поріжте авокадо на невеликі кубики, попередньо почистивши його.

Насипте трохи борошна на робочу поверхню та розкатайте на ній листкове тісто. Змастіть оливковою олією, посоліть та поперчіть.

Поріжте тісто на квадрати розміром 15x15см.

Помийте зелену спаржу і відріжте сухі кінці. Загорніть стебла аспарагуса в конвертики так, щоб тісто покривало спаржу. За бажанням можна додати сир.

Обріжте жорсткі кінці спаржі.

Розігрійте гриль на сильному вогні.

Злегка змастіть або обризкайте спаржу оливковою олією. Приправте сіллю та перцем за смаком.

Приготувати спаржу:

  1. Помити, зрізати нижній край стебла, тонко зрізати 1 мм верхньої шкірки.
  2. Опустити в киплячу підсолену воду і варити близько 5 хвилин.

Готовий аспарагус можна викласти на блюдо і накрити рушником, щоб він залишався теплим.

Чистимо 200 гр. білого аспарагусу. Ріжемо кубиками одну цибулину та смажимо її та шкірку аспарагуса кілька хвилин на олії в каструлі з товстим дном (наприклад чавунній). Доливаємо 1 літр води й варимо 30 хвилин на маленькому вогні. Відділяємо через друшляк бульйон.