Розповіли The Village Україна, як коронавірусна криза вплинула на роботу ферми
Як «Gourmet з Любимівки» організовувала свою роботу під час карантину, щоб усі бажаючі насолодилися свіжим аспарагусом — поділилася Лариса Боден, співзасновниця ферми.
Як «Gourmet з Любимівки» організовувала свою роботу під час карантину, щоб усі бажаючі насолодилися свіжим аспарагусом — поділилася Лариса Боден, співзасновниця ферми.
Поділилися з Sostav.ua своїм досвідом у просуванні аспарагуса на українському ринку і порівняли його з культурою вживання аспарагуса в Європі.
Співзасновник "Gourmet з Любимівки" Йохан Боден розповів виданню Delo.ua про свої сімейні традиції приготування аспарагуса і поділився авторськими рецептами для новачків.
"Gourmet з Любимівки" урочисто оголошує про початок сезону аспарагуса. Всі три види — білий, зелений, фіолетовий — дуже скоро вирушать до вас на стіл.
Для усіх шанувальників аспарагуса ми пропонуємо перелік ресторанів та магазинів, де Ви можете знайти спаржу нового сезону з Любимівки!
Компанія «Агро-Фокус» використовує новітні технології виробництва для посадки, розфасовки і упаковки аспарагуса.
Команда Gourmet зібрала перший врожай аспарагуса 2019 року!
Починаючи з 15 квітня аспарагус з Любимівки буде представлений в ресторанах та магазинах Сільпо по всій країні.
У Любимівці почався збір шафрану crocus sativus врожаю 2018 года!
На збір 1кг приправи йде аж до 250-350 годин. За одну годину можна зібрати всього 3-4гр приправи. Але всього одне рильце шафрану здатне прикрасить і покращити будь-яку осінню страву!
Спасибі всім, хто прийшов покуштувати спаржу в ці вихідні 12-13 травня на фестиваль локальної гастрономії True and Local в Ciльпо на Полярної. Справжнє свято весни зі свіжими локальними продуктами!
P.S. Дякуємо мережі магазинів Сільпо за запрошення!
У цьому сезоні термін придатності спаржі з Любимівки збільшитися майже в 2 рази завдяки новій упаковці HEPRO.
Упаковка HEPRO не дозволяє повітрю проникати до спаржі, таким чином аспарагус залишається свіжим аж до 7-10 днів.