Співзасновник Gourmet з Любимівки поділився улюбленими рецептами страв з аспарагусом у своїй колонці на Delo.ua

Співзасновник "Gourmet з Любимівки" Йохан Боден розповів виданню Delo.ua про свої сімейні традиції приготування аспарагуса і поділився авторськими рецептами для новачків.

Детальніше

Почався сезон аспарагуса 2019

Команда Gourmet зібрала перший врожай аспарагуса 2019 року!

Починаючи з 15 квітня аспарагус з Любимівки буде представлений в ресторанах та магазинах Сільпо по всій країні.

Детальніше

Почався збір врожаю шафрану 2018

У Любимівці почався збір шафрану crocus sativus врожаю 2018 года!

На збір 1кг приправи йде аж до 250-350 годин. За одну годину можна зібрати всього 3-4гр приправи. Але всього одне рильце шафрану здатне прикрасить і покращити будь-яку осінню страву!

Детальніше

Дегустація спаржі на True&Local в Сільпо

Спасибі всім, хто прийшов покуштувати спаржу в ці вихідні 12-13 травня на фестиваль локальної гастрономії True and Local в Ciльпо на Полярної. Справжнє свято весни зі свіжими локальними продуктами!

P.S. Дякуємо мережі магазинів Сільпо за запрошення!

Детальніше

Нова упаковка HEPRO

У цьому сезоні термін придатності спаржі з Любимівки збільшитися майже в 2 рази завдяки новій упаковці HEPRO.

Упаковка HEPRO не дозволяє повітрю проникати до спаржі, таким чином аспарагус залишається свіжим аж до 7-10 днів.

Детальніше