Почався сезон аспарагуса 2020

"Gourmet з Любимівки" урочисто оголошує про початок сезону аспарагуса. Всі три види — білий, зелений, фіолетовий — дуже скоро вирушать до вас на стіл.

20200325

Сезон аспарагуса цього року почався незвично. Перші стебла, як завжди, з'явилися в кінці березня, і, як завжди, ми зустріли їх з трепетом і любов'ю. Але незабаром настало різке похолодання і спаржа уповільнила ріст. І це все в період карантину, коли наші любителі аспарагуса з нетерпінням чекали його, щоб зустрічати весну, хоч і в ізоляції, але в сімейному колі, з вишуканими стравами! Але тепер аспарагус вже готовий до зустрічі з вами.

Сьогодні, 9 квітня, перша партія спаржі в сезоні 2020 була відправлена ​​в продаж. І першим офіційним покупцем цього року стали наші сусіди в регіоні — Ресторан Трубецького, які зараз працюють на доставку вишуканих вин. У заклад вирушили 10 кг зеленого і 2 кг фіолетового аспарагуса, які, до речі, чудово поєднуються з рислінгом.

І вже дуже скоро аспарагус з’явиться на полицях великих мереж супермаркетів: в Сільпо, NOVUS, GoodWine, в мережі магазинів Мясторія, WINETIME, на Столичному ринку, а також в інтернет-магазині FreshMart.

Сезон аспарагуса 2020 обіцяє бути щедрим!