Gourmet з Любимівки запросили на Радіо НВ розповісти про спаржу

Сезон аспарагуса 2020 вже скоро наближається до завершення, а бум в соцмережах триває. А ми тим часом побували на Радіо НВ і розповіли все-все про аспарагус, щоб ви познайомились із ним поближче і надихнулися на його приготування в наступному році.

Детальніше

Завершився сезон аспарагуса 2020

Цей сезон для "Gourmet з Любимівки" був просто неймовірним. Нам вдалося подолати всі труднощі, пов'язані з карантином, і не просто подолати, а залучити масовий інтерес до спаржі як до корисного і смачного продукту. І ми сердечно дякуємо всім, хто розділив з нами любов до аспарагусу в цьому сезоні.

Детальніше

На ферму Gourmet з Любимівки приїхав телеканал ICTV

Відеосюжет від телеканалу ICTV — для тих, хто хоче побачити красу нашої ферми. У сюжеті показали поля з аспарагусом Gourmet з Любимівки і переробний цех, розповіли про особливості вирощування овоча, його користь і тонкощі приготування.

Детальніше

Вийшов наш креативний спецпроект на WinWin з рецептами страв з аспарагуса від шеф-кухарів

Фермерське господарство "GourmeT з Любимівки" разом з редакцією winwin підготували три особливих рецепта з аспарагусом від кращих шеф-кухарів Страви — суп, салат і тост — готуйте і насолоджуйтеся!

Детальніше

Лариса Боден, співзасновниця Gourmet з Любимівки, поділилася 5 секретами любові до аспарагусу

Лариса Боден — співзасновниця ферми з вирощування аспарагуса «Gourmet з Любимівки», розповіла про те, за що варто полюбити аспарагус, і яка роль цього овоча у нашому майбутньому.

Детальніше

Співзасновник Gourmet з Любимівки поділився улюбленими рецептами страв з аспарагусом у своїй колонці на Delo.ua

Співзасновник "Gourmet з Любимівки" Йохан Боден розповів виданню Delo.ua про свої сімейні традиції приготування аспарагуса і поділився авторськими рецептами для новачків.

Детальніше