Компанія «Агро-Фокус» використовує новітні технології виробництва для посадки, розфасовки і упаковки аспарагуса.

Команда Gourmet зібрала перший врожай аспарагуса 2019 року!

Починаючи з 15 квітня аспарагус з Любимівки буде представлений в ресторанах та магазинах Сільпо по всій країні.

У Любимівці почався збір шафрану crocus sativus врожаю 2018 года!

На збір 1кг приправи йде аж до 250-350 годин. За одну годину можна зібрати всього 3-4гр приправи. Але всього одне рильце шафрану прикрасить і перетворить будь-яке осіннє блюдо!

Спасибі всім, хто прийшов покуштувати спаржу в ці вихідні 12-13 травня на фестиваль локальної гастрономії True and Local в Ciльпо на Полярної. Справжнє свято весни зі свіжими локальними продуктами!

P.S. Дякуємо мережі магазинів Сільпо за запрошення!

У цьому сезоні термін придатності спаржі з Любимівки збільшитися майже в 2 рази завдяки новій упаковці HEPRO.

Упаковка HEPRO не дозволяє повітрю проникати до спаржі, таким чином аспарагус залишається свіжим аж до 7-10 днів.

Цього року команда «Gourmet з Любимівки» приготувала для Вас приємний сюрприз! Ми зібрали перший врожай фіолетової спаржі в Україні.

Тепер вишукана фіолетова спаржа буде продаватися в магазинах Сільпо, Metro і GoodWine разом із зеленою і білою.

Прикрасьте Ваш весняний салат фіолетовою спаржею з Любимівки!