Виживання та адаптація. Як фермери проживають найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

The Village Україна – 8.06. 2020

Ресторатори називають карантин «найбільшою кризою в історії українського ресторанного ринку». А як карантин вплинув на фермерський бізнес?

У своєму коментарі Лариса Боден розповідає про вплив карантинних обмежень на компанію «Агро-Фокус» та заходи, які ми запровадили для виходу з ситуації.

Детальніше

Як Європа та Україна йшли до комунікації аспарагуса з різних сторін, але зійшлися в одному місці

Sostav.ua – 4.05. 2020

У Західній Європі аспарагус вирощували завжди, він дуже популярний і продається майже, як у нас полуниця. А український аспарагус, з моменту свого народження 15 років тому, відносився до преміальних нішевих культур.

Про відмінності сприйняття одного овоча українцями і європейцями, про маркетинг бренду «Gourmet з Любімівкі» у статті.

Детальніше

Сезон аспарагуса. У чому користь спаржі, чому її варто включити в свій раціон і де її вирощують в Україні

НВ Style – 27.04.2020

Про екологічно чисту спаржу без використання хімії від «Gourmet з Любимівки», про корисні властивості, якими володіє спаржа, та про її лікувальну дію на організм у цікавій статті від НВ Style.

Детальніше

Аспарагус, Європа та ваша перша страва Йохан Боден про сімейну справу, яка стала традицією

delo.ua – 26.04.2020

Йохан Боден, швед, який прожив в Україні 25 років, один із засновників компанії «Чумак», співвласник «Gourmet з Любимівки», гурман і відмінний кухар, розповідає про сімейну справу, яка стала традицією.

Детальніше

Сезон популярного в Європі делікатесу спаржі в розпалі

Журнал «Лиза» – 26.04.2020

Про простий, але смачний рецепт приготування аспарагуса; про те, з чим його краще поєднувати для ідеального смаку, читайте в журналі «Лиза».

Детальніше

Любов, спаржа та екзотичний бізнес

the page – 18.06.2019

Про історію створення компанії «Агро Фокус», про догляд за аспарагусом і про труднощі, які виникають при вирощуванні, продажі непростого овоча – аспарагуса, розповідається в статті від the page.

Детальніше

«Перший на селі» на полях аспарагуса в Любимівці

Перший на селі – 6.06.2018

Відеосюжет з ферми «Gourmet з Любімівкі». Ви зможете побачити своїми очима як вирощується, обробляється і готується на продаж аспарагус.

Детальніше

На Херсонщині вирощують найдорожчу у світі спецію

UHBDP – 30.11.2016

Коментар Лариси Боден про вирощування компанією «Агро-Фокус» незвичайної спеції – шафран.

Детальніше

На Херсонщині зібрали перший урожай найдорожчої в світі приправи

ТСН – 28.11.2016

Відеосюжет ТСН про те як на фермі «Gourmet з Любімівкі» зібрали перший урожай найдорожчою в світі приправи - шафран.

Детальніше

Прибутковий росток: як заробляти на вирощуванні спаржі в Україні

Agravery – 19.10.2016

Розвиток овочевого ринку стимулює підприємців шукати нові, нішеві культури, які можуть стати як основним видом діяльності, так і додатковим видом заробітку. Про історію першої в Україні спаржевої плантації і про формування ринку споживачів, Agravery.сom розповіла засновниця ТОВ «АгроФокус» Лариса Боден.

Детальніше