Спаржа та ресторанний бізнес

Радио НВ – 11.06.2020

Лариса Боден, співзасновниця «Gourmet з Любимівки», соціальна підприємниця, комунікаційний менеджер аспарагуса Яна Малакова та Ресторатор Наталя Нев'ядомська – гості програми Даші Малахової "Картата Потата" на Радіо НВ.

Про спаржевий бум, нові тенденції, рестранний бізнес, про місію яку несуть ресторани, спілкуючись зі споживачами й про те, як змінилися уподобання через карантин в записі ефіру.

Детальніше

Про рентабельність вирощування спаржі в Україні

SuperAgronom.com – 10.06.2020

Зі слів Катерини Звєрєвої, директора з розвитку Української плодоовочевої асоціації, рентабельність вирощування спаржі в Україні сягає 300%. Про плани компанії «Агро-Фокус» у невеликому коментарі Лариси Боден для сайту SuperAgronom.com .

Детальніше

Спаржевий бум. Чому цей продукт став надпопулярним, хто його вирощує і скільки на ньому можна заробити

НВ Бизнес – 7.06.2020

Писком харчової моди в українців стала спаржа. Її посилено вживають і вирощують поряд з іншими новими для країни культурами: руколою, бататом і брокколіні, розповідає журнал НВ.

Детальніше

Як вирощують спаржу в Україні і користь овоча

ICTV – 03.06.2020

Сюжет ICTV про вирощування аспарагусу на фермі «Gourmet з Любимівки».

Детальніше

Про спаржеву лихоманку в Україні і перспективи бізнесу з відкриттям ринку землі

Радіо Свобода – 2.06.2020

Цікаве інтерв’ю молодого агронома про український ринок аспарагуса. Без «Gourmet з Любимівки» тут не обійшлося.

Що саме розповів Світлан Федченко читайте у тексті інтерв’ю.

Детальніше

На чому сьогодні заробляють підприємці

Журнал «Приватний підприємець» – 28.05.2020

Інтерв'ю Лариси Боден спеціально для журналу «Приватний підприємець», в якому вона ділиться своїм досвідом створення сімейного бізнесу – компанії «Агро-Фокус».

Детальніше

Як та за що полюбити аспарагус: 5 секретів

PostEat – 15.05.2020

Лариса Боден – співзасновниця ферми з вирощування аспарагуса «Gourmet з Любимівки», розповіла про те, за що варто полюбити аспарагус, і яка роль цього овоча у нашому майбутньому.

Детальніше

Сезон спаржі в розпалі: три рецепта, щоб відчути себе шеф-кухарем

winwin – 13.05.2020

Редакція winwin спільно з «Gourmet з Любімівкі» підготували три рецепта – спробуйте приготувати спаржу вдома і відчуйте себе справжнім шеф-кухарем!

Детальніше

Виживання та адаптація. Як фермери проживають найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

The Village Україна – 8.06. 2020

Ресторатори називають карантин «найбільшою кризою в історії українського ресторанного ринку». А як карантин вплинув на фермерський бізнес?

У своєму коментарі Лариса Боден розповідає про вплив карантинних обмежень на компанію «Агро-Фокус» та заходи, які ми запровадили для виходу з ситуації.

Детальніше

Як Європа та Україна йшли до комунікації аспарагуса з різних сторін, але зійшлися в одному місці

Sostav.ua – 4.05. 2020

У Західній Європі аспарагус вирощували завжди, він дуже популярний і продається майже, як у нас полуниця. А український аспарагус, з моменту свого народження 15 років тому, відносився до преміальних нішевих культур.

Про відмінності сприйняття одного овоча українцями і європейцями, про маркетинг бренду «Gourmet з Любімівкі» у статті.

Детальніше